Γιατί Argo Hellas

Το όνομα ARGO HELLΑS είναι πλέον συνυφασμένο με την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καλαισθησία στην κατασκευή σκαφών αναψυχής ή αλιείας καθώς και την πιστοποίηση ασφαλούς πλεύσης που τα συνοδεύει. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με προσιτές τιμές που ενθαρρύνουν τους πελάτες μας να προχωρήσουν σε μια τέτοια επένδυση.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής πολυεστερικών σκαφών εγγυάται το αποτέλεσμα και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση σκαφών της ARGO HELLAS ανά την Ελλάδα το αποδεικνύει.

Σκοπός μας δεν είναι απλώς να έρθετε σε μας για την αγορά ενός σκάφους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών σας με τροποποιήσεις ή προσθήκες στοιχείων επάνω στο σκάφος που θα σας διευκολύνουν κατά τη χρήση του και θα κάνουν τα ταξίδια σας ακόμη πιο ευχάριστα.

Αυτός είναι και ο λόγος που επιθυμούμε να έρθετε στις εγκαταστάσεις κατασκευής του σκάφους σας ώστε να έχετε την ευχέρεια να δείτε από κοντά τον τρόπο κατασκευής του, να μας περιγράψετε τις απαιτήσεις σας και να προσπαθήσουμε να τις ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η συντήρηση και η επισκευή του σκάφους σας μετά την αγορά του αποτελούν αυτονόητες υπηρεσίες για την εταιρεία μας. Είμαστε κοντά σας για να έχετε το σκάφος σας πάντοτε σαν καινούριο!